Qui som

Serviaula és una empresa adreçada a donar un servei integral al  sector educatiu: centres escolars, AFA, CFA, acadèmies d’idiomes i altres entitats relacionades amb el món de la docència.

El nostre objectiu és satisfer totes les vostres necessitats i per aconseguir-ho ens posem a la vostra disposició.

Tenim en estoc referències de totes les editorials, tant pel que fa a llibres de text com a lectures de tot tipus. Així mateix disposem d’un ampli ventall de productes de material escolar i d’oficina, agendes i material personalitzat.

Com a distribuïdors oficials de l’editorial Oxford us aplicarem els descomptes, promocions i condicions que hàgiu concertat amb ells.

Us oferim una distribució a mida: enviaments de comandes al centre o trameses als domicilis , lotificat en paquets individuals per a cada alumna/e, servei web personalitzat per al vostre centre .... Tot, amb la possibilitat de fer les entregues immediates o en la data  concertada segons ens indiqueu.

En aquests temps, on la tecnologia cada vegada és més present, a més de la col·laboració del nostre equip humà, d’administració i comercial; Serviaula us proporciona l’accés a la nostra web: www.serviaula.cat. Una eina des d’on podreu verificar l’estat de les vostres comandes, la traçabilitat dels enviaments, consultar la  documentació generada, etc.

Esperem podar col·laborar amb vosaltres per a ajudar-vos en totes les tasques del dia a dia educatiu.