Portada

La cuina marroquina

COSSETANIA EDICIONS
10 / 2016
9788490344965
CATALAN
EL CULLEROT
67
Gastronomía

Sinopsis

Aquest llibre us servirá per conéixer l'auténtica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, peró tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolÇos amb sésam i mel, peró també amanides, pans, creps, batuts i postres. En cada recepta hi trobareu indicacions clares i precises, solucions per substituir algun ingredient difícil de trobar fora del Marroc i suggeriments per provar petites variacions per tal de millorar el resultat de cada plat. Així mateix, coneixereu la cuina de les festes tradicionals marroquines i hi trobareu idees culináries per a les grans ocasions. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"